- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim diumenge 29 de setembre, Castelló tornarà a ser l’epicentre del màdel amb la celebració de la XII edició del Torneig de Màdel, organitzat pel Club de Pilota Castelloner. Les instal·lacions del poliesportiu municipal Antoni Escuriet i el Club de Tenis Castellonense seran els escenaris d’aquest esdeveniment esportiu que s’allargarà des de les 9 fins a les 14 hores.

El màdel, una disciplina esportiva que combina elements del pàdel i la pilota valenciana, es juga per parelles en una pista de pàdel, però amb una pilota utilitzada a la pilota valenciana. Els jugadors han de fer que la pilota toque el frontó rival, aplicant les habilitats pròpies del joc de pilota.

Xatet II durant l’edició de 2022. Foto. Juanjo Puertos

Aquest torneig comptarà amb tres categories diferents, pensades per a adaptar-se a tots els nivells de joc. Així, es podrà participar en la 1a categoria (per als jugadors amb més experiència), la 2a categoria (nivell intermedi) i la categoria infantil, destinada a xiquets i xiquetes menors de 15 anys. A més, els equips podran ser masculins, femenins o mixtos, garantint una participació àmplia i inclusiva.

Els interessats en formar part del torneig podran inscriure’s fins al 25 de setembre trucant al telèfon 665 36 11 43. El preu d’inscripció és de 10 euros per equip. Com és tradició, hi haurà premis per als finalistes i obsequis per a tots els participants.

El Club de Pilota Castelloner fa una crida a la participació, animant tant a jugadors experimentats com a nous aficionats a gaudir d’un dia de màdel. Aquest esport, tot i l’aturada del Circuit el 2022, no ha deixat de créixer, i són nombrosos els clubs que han continuat organitzant tornejos.

Javi Caldés durant l’edició de 2022. Foto. Juanjo Puertos

Després d’aquesta cita, el màdel continuarà en moviment, amb el pròxim torneig previst per a octubre a Sant Vicent del Raspeig, on el club local organitzarà per primera vegada una competició d’aquesta modalitat.

El màdel continua demostrant que, tot i les dificultats, és un esport en plena expansió i amb una comunitat cada vegada més fidel.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací