- PUBLICITAT -

Castelló commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer amb una jornada reivindicativa amb el lema “Som Específics”, organitzada per AFA Castelló Respir

CN | Aida

El pròxim dijous 19 de setembre, Castelló acollirà una jornada reivindicativa organitzada per l’AFA Castelló Respir amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer 2024. L’objectiu de la jornada és conscienciar la ciutadania i exigir a les administracions un tractament específic per a les persones que pateixen aquesta malaltia, allunyant-se de solucions generalistes.

Jornada AFA Castelló Respir 2023

El programa començarà a les 10.30 h al Mercat Municipal de Castelló amb un estand informatiu on es vendran pins de mans verdes i caramels solidaris. A les 19.30 h, la jornada es traslladarà a la plaça de l’Ajuntament amb una concentració ciutadana i un photocall per a les persones assistents, seguida de la lectura del Manifest 2024 i una ‘globotada’ per concloure els actes.

L’alumnat dels cicles formatius de la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’IES Vicent Gandia de Castelló participarà activament en l’organització de l’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló.

Des d’AFA Castelló Respir conviden a tota la ciutadania a participar en aquesta jornada per donar suport a la lluita contra l’Alzheimer i visibilitzar la necessitat d’atenció específica per a les persones afectades.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací