- PUBLICITAT -

El llevant aportarà núvols al sud

CN | Jordi Payà

El mestral serà el protagonista hui divendres al nord on caldrà anar molt amb compte perquè el risc d’incendis serà alt o extrem.

Al sud bufa de llevant, amb ratxes moderades, tenim núvols i pluges que seran molt benvingudes sobretot si afecten la zona de l’incendi que des d’ahir de vesprada afecta Simat de la Valldigna.

Ruixats localment intensos al litoral de la meitat sud del País Valencià que malauradament no tindran continuïtat perquè està previst que aquesta vesprada els núvols siguen menys compactes i menys actius.

Destacar també el descens tèrmic de hui que ja hem notat en les temperatures nocturnes i que com és normal afectarà de forma més marcada el nord del territori.

Demà dissabte es mantindrà eixa diferència en la direcció del vent amb mestral al nord i llevant i gregal al sud on encara podrà registrar-se algun ruixat a la costa.

Les temperatures es mantindran baixes a la nit i tendiran a pujar al centre del dia.

Estabilitat i temperatures més altes per acabar el cap de setmana i començar-ne una nova i a l’aguait del que puga passar a partir de dimarts vinent perquè comencen a veure’s canvis.

Passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor

 

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací