- PUBLICITAT -

Els voluntaris de Ford Espanya ajuden Respir de Castelló a millorar les instal·lacions per als usuaris amb Alzheimer

CN | Aida

L’associació AFA Castelló Respir ha finalitzat amb èxit la col·laboració amb Ford Espanya, després de rebre una subvenció i el suport del voluntariat dins del marc del Ford Global Caring Month, una iniciativa anual de responsabilitat social corporativa impulsada per Ford Motor Company. El dia 9 de setembre, un grup de 10 voluntaris de Ford, format per 3 dones i 7 homes, va participar activament en les tasques de millora de les instal·lacions de l’associació, especialment en la instal·lació del nou equipament de fisioteràpia, adquirit gràcies a la subvenció de 6.378 euros.

Les noves sales de fisioteràpia, repartides entre la planta baixa i la superior de l’edifici, estan dissenyades per atendre les necessitats de les persones majors amb malalties neurodegeneratives, com l’Alzheimer. A causa de l’avaria de l’ascensor, Respir ha habilitat una sala de fisioteràpia a cada planta per garantir l’accessibilitat i comoditat dels pacients.

A més de muntar l’equipament, els voluntaris també van ajudar en l’elaboració de material commemoratiu per al Dia Mundial de l’Alzheimer, que se celebra el pròxim 21 de setembre. Entre altres activitats, van crear murals, un photocall, i unes mans verdes de cartó i goma que simbolitzen la solidaritat amb les persones afectades per aquesta malaltia.

L’associació Respir ha expressat el seu profund agraïment a Ford Philanthropy i als voluntaris de Ford Espanya pel seu suport. “Aquesta ajuda és fonamental per continuar millorant la salut i el benestar dels nostres usuaris. Gràcies per creure en la nostra tasca“, han declarat des de l’associació.

El Ford Global Caring Month, és una iniciativa global que mobilitza cada setembre empleats de Ford d’arreu del món per participar en activitats de voluntariat, reforçant així el compromís de l’empresa amb el benestar social i la sostenibilitat.

Galeria Fotos

AFA Respir i voluntaris FOrd (1)

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací