- PUBLICITAT -

Les portes d’Art Floral s’obrin per a vosaltres, Neus vos espera!

CN | Aida

Ahir dimarts, 10 de setembre, Castelló va viure la inauguració d’Art Floral, la nova floristeria dirigida per Neus Escribá, situada al carrer Pla, just enfront de l’Església. L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de quasi un centenar de persones, que van aprofitar per a conéixer les propostes innovadores i la visió fresca que Neus ha portat al negoci floral castelloner.

Després de setmanes de preparació, Neus ha transformat l’espai que abans ocupava Estil Flors d’Elvira en un centre modern especialitzat en decoració per a esdeveniments com bodes, comunions i altres celebracions. A més, Art Floral oferirà serveis personalitzats per a Falles, festes majors, esdeveniments funeraris i moltes altres ocasions.

Neus Escribá

Durant l’acte d’inauguració, els assistents van poder apreciar les diferents propostes florals, amb arranjaments únics i una varietat de serveis que inclouen rams de núvia, tocats, centres de flors i plantes, tant naturals com preservades. Neus Escribá va destacar que la seua floristeria busca oferir un tracte proper i personalitzat, on cada detall està pensat per complir les expectatives dels clients.

Amb aquesta nova obertura, Art Floral es consolida com un referent en serveis florals i decoratius a la zona de Castelló.

Galeria fotos

Art Floral - Neus Escriba 2024_243

On estem!

 

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací