- PUBLICITAT -

68é premi Soler i Estruch, 4t Premi M. Dolores Català

CN | Edicions del Bullent

El proper divendres, 13 de setembre, a les 20h en l’edifici de la Inmavi (c/ Salvador Gil, Castelló –La Ribera–), tindrà lloc la vetllada literària de l’acte de lliurament dels premis Castellum Ripae 2024.

Entrega premis 2023

Podrem conèixer als autors/es i saber les obres guanyadores.

L’acte comptarà amb l’actuació musical de La Maria. En finalitzar hi haurà una picadeta per a tothom.

La Maria

Al premi Soler i Estruch, s’han presentat 54 originals i el/la guanyador/a rebrà 5.000 €. I al Premi Maria Dolores Català de literatura infantil s’han presentat 17 originals i està dotat amb 1.500 €. Ambdós premis veuran publicada l’obra premiada a càrrec d’Edicions del Bullent.

L’any passat el Premi Ma Dolors Català el va guanyar l’obra “Literatura per a principiants“, de Mariló Àlvarez. El llibre ha estat il·lustrat per Rafa Alonso i es presentarà el proper 11 d’ctubre a Castelló). El llibre és una breu història de l’escriptura i la literatura, pensada per a les lectores i els lectors més joves.
Nuria Sendra – Edicions del Bullent
El text no només explica l’evolució de la comunicació humana, sinó que busca també visibilitzar i reivindicar escriptores valencianes que sovint han quedat amagades.
El Premi Soler i Estruch el va guanyar la novel·la “Amagats“, de Santi Baró que posa en valor el paper de la resistència en la França  sota l’ocupació nazi durant la Segona Guerra Mundial.
Santi Baró
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací