- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

El cap de setmana va ser intens per als equips del Castellonense, amb resultats oposats en els seus respectius partits de la primera jornada de lliga.

El dissabte, l’UD Castellonense de 3a RFEF va debutar amb força, aconseguint una important victòria per 2-0 contra el Vila-real C, un equip entrenat per l’exjugador David Albelda. Des del primer minut, el conjunt local es va mostrar superior, i en els primers 20 minuts ja dominava el marcador amb dos gols. La solidesa de l’equip va permetre que els primers tres punts es quedaren a casa, oferint grans sensacions per a la temporada que tot just comença.

D’altra banda, el diumenge va ser menys afortunat per al filial, l’UD Castellonense B, que va caure 5-2 davant el PD Ayorense en el seu desplaçament a Aiora. Tot i que l’equip va començar amb força, posant-se 0-2 en els primers minuts, la remuntada local en la segona part va desestabilitzar el Castellonense B. L’equip es va veure superat en el tram final, però encara queda molta temporada per reaccionar i millorar.

La temporada acaba de començar, i encara hi ha temps per a ajustar les errades i recuperar la confiança en els pròxims enfrontaments.