- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

Aquest cap de setmana, els equips de l’UD afronten compromisos importants en diverses categories amb la mirada posada en sumar punts i continuar creixent en la temporada.

El primer duel tindrà lloc el dissabte a les 18 h, quan l’UD Castellonense de 3a RFET s’enfrontarà al CD Roda a Vila-real. Els locals són un dels equips punters de la competició i són difícils de batre a casa. Malgrat això, els jugadors de l’UD arriben amb confiança després de la seua gran victòria en la jornada anterior i estan decidits a mantenir la ratxa guanyadora.

Pel que fa al femení de l’UD, també jugarà dissabte a les 18 h, en aquest cas a Alacant, contra l’SPA Alicante. Aquest partit marca el debut de l’equip en la Lliga Apunt Valenta, i les jugadores volen començar la temporada amb un bon resultat, demostrant la seua ambició i qualitat en aquest primer duel.

Finalment, el diumenge de vesprada, serà el torn de l’UD B, que rebrà a l’SIA Academy al camp de l’Almenà a les 17.30 h en la segona jornada de lliga. Després de la derrota a Aiora, on van perdre un avantatge de 0-2, l’equip vol redimir-se i sumar els seus primers tres punts de la temporada. Aquest partit és crucial per a revertir la dinàmica i començar a pujar posicions en la classificació.

Ambició i determinació són les claus per a l’UD aquest cap de setmana, amb tots els seus equips decidits a donar el millor de si mateixos.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací