- PUBLICITAT -

CN | Aida

La II Fira del Comerç i Tapa de Castelló, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’octubre de 2024, obre les portes a tots els negocis de Castelló i les poblacions veïnes. Aquesta fira és una excel·lent oportunitat perquè els comerciants de la zona puguen mostrar els seus productes i serveis, potenciar el comerç local i atraure nous clients.

El certamen, que busca impulsar la visibilitat dels comerços locals, comptarà amb una àrea dedicada a la mostra de productes i serveis de diverses empreses i establiments. A més, l’esdeveniment inclourà animació per a tots els públics, garantint una experiència atractiva i dinàmica tant per als expositors com per als visitants.

Si el teu negoci està interessat a participar en aquesta fira i vols aprofitar aquesta plataforma per a promocionar-se, contacta amb nosaltres al telèfon 684 41 31 36 per obtenir més informació i reservar el teu espai.

No perdis l’oportunitat de formar part d’aquest esdeveniment clau per al comerç local, amb el patrocini de l’Ajuntament de Castelló. T’esperem a la II Fira del Comerç i Tapa de Castelló per descobrir totes les novetats i establir noves connexions comercials.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací