- PUBLICITAT -

CN | Aida

El dissabte passat, 7 de setembre, el Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló va protagonitzar un dels moments més destacats de la campanya ‘València és música’, amb un concert al Centre Municipal dels Nostres Majors. Patrocinat per la Diputació de València, aquesta iniciativa busca promoure l’art musical entre diverses comunitats, i l’actuació del cor va ser una mostra vibrant d’aquesta dedicació a la cultura.

Un tastet d’algunes peces interpretades – vídeo

Amb la direcció del mestre Miguel Pons García, el cor va oferir una interpretació de gran qualitat, emocionant el públic assistent amb un repertori variat que va combinar cançons tradicionals i obres clàssiques de la música coral. El programa va incloure peces tan apreciades com “La dama d’Aragó” de Diego Ramón Lluch, “Mentre viuré” de Claudin Sermisy (c. 1490-1562), i una creació del mateix director del cor, “Allunyar-me de Vós” de Miguel Pons García.

Altres moments destacats van ser la interpretació de “L’important c’est la rose” de Gilbert Becaud, així com cançons populars valencianes com “Cançó de la marinera fidel” de Paco Muñoz, “A l’horta del meu pare” d’Antoni Pérez Moya, i “Les anguiles de l’Albufera” també de Pons García. Els assistents van vibrar amb la interpretació de temes clàssics com “Cantares” de Joan Manuel Serrat, “Ciutat de Parella” de Deseado Mercadal Bagur, i l’alegre “Cançó de beure” d’Enric Ribó.

El concert va ser molt ben rebut pel públic, que va reconéixer l’excel·lent treball del cor amb càlids aplaudiments. La interpretació de cadascuna de les obres va reflectir la passió i el talent dels membres del cor, que, amb la direcció de Pons García, van saber transmetre amb precisió l’emoció i el sentit de les peces.

Amb aquest esdeveniment, el Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló reafirma el seu compromís amb la música i la cultura local, sent una part fonamental de la vida cultural de Castelló. Els assistents van gaudir d’una vesprada plena de bona música, recordant la importància d’aquestes iniciatives per mantenir viu el patrimoni musical.

Galeria de fotos

Cor de Jubilats - «València és música» 2024

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací