- PUBLICITAT -

CN | Jordi Payà

El cap de setmana es presenta amb un oratge calorós, tot i que amb alguns canvis segons la previsió d’Aemet. Hui dissabte les temperatures pujaran, fent-nos recordar que encara estem a l’estiu, amb intervals de núvols baixos al matí, deixant pas a un cel més clar. A la vesprada, es preveu l’aparició de núvols mitjans i alts que avançaran de sud a nord. Al sud del País, no es descarten precipitacions dèbils amb tempestes a última hora. El vent serà fluix de component oest al matí, canviant a moderat de component sud a la vesprada.

Diumenge, la calor augmentarà i es preveu un dia més estable, encara que en zones del sud i de la costa hi haurà possibilitat de ruixats. Especialment a la província de Castelló, on les pluges podrien ser més intenses a la vesprada. Les temperatures mínimes pujaran, mentre que les màximes es mantindran sense canvis significatius. El vent continuarà sent fluix, amb intervals moderats en zones costaneres.

Tot apunta que la setmana vinent serà més estable i amb una lleugera baixada de les temperatures, en comparació a la calor d’aquest cap de setmana.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací