- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim dimarts, 10 de setembre a les 20.00 h, Castelló donarà la benvinguda a la nova floristeria Art Floral, dirigida per Neus Escribá. Després de setmanes de preparació, la botiga, ubicada al carrer Pla, enfront de l’Església, celebrarà la seua inauguració oficial amb una proposta renovada i ambiciosa que aspira a convertir-se en el referent en serveis florals i decoratius de la zona.

Neus Escribá ha portat un aire fresc al negoci, transformant l’antic espai d’Estil Flors d’Elvira en un centre modern, especialitzat en decoració per a esdeveniments, bodes, comunions i altres celebracions. A més, s’hi podran trobar arranjaments florals per a Falles, festes majors, esdeveniments funeraris i moltes altres ocasions.

L’acte d’inauguració serà l’oportunitat perfecta per conéixer de prop la visió de Neus, basada en una atenció al client propera i personalitzada, garantint que cada detall complisca les expectatives dels seus clients.

No falteu a la inauguració d’Art Floral i descobriu com Neus Escribá ha renovat aquest espai icònic per oferir un servei floral únic a Castelló!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací