- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

Aquest cap de setmana comença la nova temporada de futbol per als equips de l’UD Castellonense, amb dos partits que prometen emoció i competició intensa.

El primer a eixir al camp serà el primer equip, que s’enfrontarà al Villarreal C aquest dissabte, 7 de setembre de 2024, a les 19.30 h al seu estadi, el camp de l’Almenà. Després d’una pretemporada amb molt bones sensacions, l’equip blanc-i-negre vol iniciar la lliga sumant tres punts davant un rival complicat, però amb la motivació de veure els nous fitxatges en acció. El Villarreal C es presenta com un oponent fort, però l’UD Castellonense confia a aprofitar l’impuls de la pretemporada per a començar amb bon peu.

D’altra banda, el diumenge, 8 de setembre a les 17.30 h, l’UD Castellonense B debutarà a la lliga visitant l’Ayorense. Amb un nou tècnic, Álex Vaquero, l’equip filial té l’objectiu de millorar la seua trajectòria respecte a la temporada anterior. L’Ayorense es presenta amb confiança, però el filial del Castellonense està decidit a competir i començar amb una victòria.

Un poble, uns colors: blanc i negre

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací