- PUBLICITAT -

Pluges cada dia més dèbils

CN | Jordi Payà

No puc anunciar la fi definitiva de la pluja perquè encara que a poc a poc anirà imposant-se l’estabilitat també és cert que tan hui, demà dissabte i diumenge es registraran ruixats que cada volta seran més dèbils i dispersos Tindrem les últimes ramassades de pluja… que també seran molt beneficioses.

A primera hora farà més fresca en i tindrem menys núvols, però a les zones litorals de la Safor i la Marina encara pot escapar-se algun ruixat. Lluirà el sol a migdia i de vesprada notarem com encara queda inestabilitat a les capes altes de l’atmosfera que afavorirà el creixement de nuvolades a les muntanyes del nord.

Les temperatures mostraran una clara tendència a pujar.

Demà divendres els núvols seran abundants a la costa de la meitat de Castelló, de València i del nord d’Alacant donant pluges entre dèbils i moderades fins a migdia. S’obriran clars a migdia a l’hora que es formaran ennuvolades a les muntanyes del nord.

Demà ja serà un dia més calorós amb màximes de 30 graus a molts observatoris.

Dissabte farà més calor en deixar-se sentir el ponent i al nord podria escapar-se alguna gota.

Diumenge els núvols més compactes i actius sovintejaran el sud del País Valencià i dilluns donarem la benvinguda a la setmana amb sol i temperatures de nou més altes després d’haver baixat diumenge.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací