- PUBLICITAT -

L’Escola de Música La Lira Castellonera torna amb la tradicional reunió d’inici de curs 2024-2025

CN | Aida

L’Escola de Música La Lira Castellonera reprén la seua tradicional reunió de presentació i informació general d’inici de curs per al període 2024-2025. L’acte es durà a terme demà dijous 5 de setembre a les 19.00 hores, a la seu de la Societat Musical. Aquesta reunió ofereix una oportunitat clau per a les famílies interessades a conéixer de prop el projecte educatiu de l’escola i resoldre qualsevol dubte abans de l’inici oficial del curs, previst per al 9 de setembre.

Activitats de l’Escola de Música La Lira Castellonera

Aprendre música ofereix nombrosos beneficis per als xiquets i xiquetes, així com per als adults. A més de fomentar la creativitat, l’estudi de la música millora la concentració, la disciplina i el treball en equip. A través de la música, els estudiants desenvolupen habilitats cognitives, emocionals i socials que els acompanyaran al llarg de la seua vida.

Matrícula Oberta, amb 130 alumnes ja inscrits per al pròxim curs, l’Escola de Música La Lira Castellonera obri les seves portes a nous estudiants! Aquesta és l’oportunitat perfecta per a unir-se a una comunitat educativa apassionada per la música i començar una aventura que combinarà aprenentatge i diversió. No perdes temps i inscriu-te ara: clicant ací.

No deixes passar aquesta oportunitat única per a introduir els teus fills en el món de la música. Per a més informació o per inscriure’t, pots contactar amb l’Escola de Música La Lira Castellonera al telèfon 679 530 162. Apunta’t a la música!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací