- PUBLICITAT -

Continua la inestabilitat ben present a tot el País

CN | Jordi Payà

Cada volta hi ha més gent que s’agafa les vacances ara al setembre. Segurament no estaran massa contents perquè ha sigut començar el mes i canviar l’oratge.

Això no vol dir que s’haja acabat la calor, però anava sent hora que, l’oratge es comporte com toca que setembre mostre tal com és amb dies d’oratge variable, insegur, tempestuós i més fresc amb dies de sol, estabilitat i calor.

Garsa Real, la fabrica

Gaudim ara de la pluja que fa molta falta i sempre és d’agrair tot i el risc que les troanes siguen intenses, puguen vindre acompanyades de pedra i de fortes ratxes de vent.

Els núvols més actius i les tronades avançaran des de l’interior i el nord cap al centre i cap a la costa, i caldrà esperar a veure si tenen activitat suficient per a arribar al sud del territori, però no serà fàcil.

També cal gaudir de les temperatures perquè aquests dies la calor no apretarà massa.

Potser demà dimecres siga el dia més ‘atractiu’ de la setmana perquè les precipitacions seran generals i persistents durant bona part del dia al mateix temps que es mantindran els avisos per precipitacions intenses i per tronades que podran descarregar pedra.

Les previsions donen pluja durant tota la jornada de demà dimecres amb ruixats i tronades localment intensos i més probables en punts de la costa. Amb el cel ennuvola les temperatures encara baixaran un poc més.

La inestabilitat remetrà dijous prou ràpidament al litoral i prelitoral de la meitat sud del País Valencià encara cal esperar pluges, però seran de caràcter dèbil i al nord acabarà lluint el sol i pujant les temperatures.

Tant divendres com dissabte seran dies assolellats i els termòmetres ens recordaran que encara estem a l’estiu, però caldrà estar atents a les previsions perquè a dia de hui marquen una nova d’estabilització per a diumenge a la nit i per a dilluns, i això seria una molt bona notícia.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací