- PUBLICITAT -

CN | Aida

El Club d’Escacs Alfil Castellonense ha anunciat l’inici del nou curs d’escacs per a la temporada 2024-2025, que ja està obert a inscripcions. Dirigit tant a principiants com a jugadors més avançats, el curs serà impartit per un equip d’entrenadors format per Pepe Ferrando, Rafa Bellver, José Ramón Pausá i Ferran Reig.

El curs, que és completament gratuït, tindrà lloc al segon pis de l’Obrera, situat a la Biblioteca Municipal de Castelló. L’horari de les classes serà de 18.30 a 20.00 hores. Els dimarts es dedicaran als principiants i als més avançats, mentre que els dijous estaran centrats en la pràctica guiada dels escacs. Els dissabtes es reservaran per a competicions, tant internes com externes.

Les inscripcions es poden realitzar a través de WhatsApp, contactant amb Pepe Ferrando al número 653920345, i facilitant el nom complet, data de naixement i informació escolar si es tracta d’un menor.

Aquest curs és una oportunitat per connectar amb el Club d’Escacs Alfil Castellonense i desenvolupar habilitats en memòria i estratègia a través d’aquest joc ciència.

Imatge escacs poliesportiu Antoni Escuriet
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací