- PUBLICITAT -

La setmana es presenta plujosa i menys calorosa

CN | Jordi Payà

Setembre sempre marca un abans i un després en la nostra rutina. S’acaben les vacances per a la majoria. Tornada a l’escola… i enguany per fi sembla que l’oratge també vol afegir-se als canvis.

Hem fet el trànsit entre l’agost i el setembre amb oratge més variable i insegur i comencem la setmana amb l’esperança que acaben complint-se les previsions i que la pluja regue amb trellat i coneixement tot el País Valencià.

Pluja – Joanjo Puertos

Seria el millor que pot passar per superar la greu sequera que anem arrossegant.

No recorde el temps que feia que no veia una previsió setmanal d’Aemet com la d’aquesta setmana. El color verd del mapa de l’esquerra indica les zones on la pluja serà la protagonista i inclou tot el País, i el mapa de la dreta a diferència de les últimes setmanes no preveu massa calor.

La previsió per a hui dilluns apunta a canvis d’importància. Aemet ha donat avis grocs per pluges i tronades a bona part del centre i interior de València i Castelló.

La inestabilitat es deixarà sentir des de primera hora i es farà general amb el pas de les hores. Al centre i al nord la pluja acabarà sent generalment i localment plourà de forma moderada.

Caldrà esperar a veure com evoluciona l’oratge i esperar que la inestabilitat avance també cap al sud.

Serà una setmana d’intermitències perquè demà dimarts dia començarà amb el cel poc ennuvolat, però a migdia tornaran a aparéixer ennuvolades que acabaran afectant la meitat nord del territori.

A partir de dimecres pense que les pluges seran de nou generals i a la costa podrà ploure amb intensitat moderada a forta al litoral de Castelló i de València. Al sud plourà menys i de forma més esporàdica, i pense que divendres començarà a escampar.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací