- PUBLICITAT -

El conjunt de l’Almenà debuta aquest dissabte a la 3a RFEF Grup 6 buscant començar amb bon peu davant la seua afició

CN | Aida

Aquest dissabte 7 de setembre a les 19.30 h, l’UD Castellonense donarà el tret d’eixida a la nova temporada de la 3a RFEF Grup 6 enfrontant-se al Cantera Grogueta C al Camp de Futbol de l’Almenà a Castelló. Després d’una pretemporada intensa i amb noves incorporacions a la plantilla, l’equip local espera començar la lliga sumant els tres primers punts davant la seua afició.

L’entrenador de l’UD Castellonense ha destacat durant la setmana la importància de començar amb bon peu i ha subratllat el compromís i l’esforç dels seus jugadors durant les últimes setmanes de preparació. “Hem treballat dur per arribar en les millors condicions possibles a aquest primer partit. Sabem que el Cantera Grogueta C és un rival complicat, però confiem en les nostres possibilitats i en el suport de la nostra gent“, ha declarat el tècnic Iñaki Rodríguez Pla.

Per la seua banda, el Cantera Grogueta C arriba també amb ganes de demostrar el seu potencial des de l’inici de la competició. Amb una plantilla jove i talentosa, l’equip visitant intentarà posar les coses difícils als locals i emportar-se un resultat positiu de l’Almenà.

L’afició de l’UD Castellonense està cridada a omplir les grades del camp i a crear un ambient excepcional que impulse l’equip cap a la victòria. Les entrades es podran adquirir a les taquilles del camp abans de l’inici del partit.

Aquest enfrontament marcarà l’inici d’una temporada plena de reptes i il·lusions per a ambdós equips, que buscaran assolir els seus objectius al llarg d’una competició que promet emocions fortes i bon futbol.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací