- PUBLICITAT -

Reviu l’emoció del concert de les Festes de Castelló amb el vídeo complet

CN | Aida

La Banda Simfònica Lira Castellonera, sota la batuta de Sergio Navarro Bonaviña, va inaugurar amb gran èxit les Festes de Castelló 2024 amb un concert que va captivar al públic des del primer moment. A continuació, us oferim el vídeo complet d’aquest esdeveniment memorable, on podreu gaudir de l’emoció i la passió que la Lira Castellonera va portar a la plaça de l’Ajuntament. Gaudiu del concert!

El concert es va iniciar amb el pasdoble “A Mi Madre” de Roque Baños, una peça carregada de sentiment que va captivar al públic des de les primeres notes. Seguidament, la banda va interpretar “Festival Variations” de Claude T. Smith, mostrant la seua destresa tècnica i la potència sonora que la caracteritza. La primera part va concloure amb “El Caserío” de Jesús Guridi, una fantasia que va transportar els assistents a les muntanyes del País Basc, omplint l’ambient de melodies i ritmes tradicionals.

Després d’un breu descans, la segona part del concert va començar amb la “Suite Gayaneh” d’Aram Khachaturian, incloent la famosa “Dansa del Sabre”, un dels moments més aplaudits de la nit. A continuació, la “Dansa Bacanal” de l’òpera “Samsó i Dalila” de Camille Saint-Saëns va portar dramatúrgia i passió a l’escenari. Finalment, la banda va sorprendre el públic amb “Conga del Fuego Nuevo” d’Arturo Márquez, una obra plena d’energia que va posar el colofó perfecte a una nit inoblidable.

Aquest esdeveniment va comptar amb la presència de les autoritats locals, els Festers i Festeres 2024, Capitans i Sultans, així com de nombrosos veïns que van omplir la plaça per gaudir d’una nit màgica.

Àlbum de fotos

Concert de Festes de Castelló 2024_48

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací