- PUBLICITAT -

Les bandes musicals anticipen la màgia de l’Entrada de Moros i Cristians amb una desfilada plena de música i color | GALERIA |

CN | Aida

El passat diumenge 25 d’agost, a les 18.30 h, Castelló es va vestir de festa amb la celebració de l’Entrada de Bandes, un dels actes més esperats de les Festes de Moros i Cristians. Aquesta desfilada, que va començar a la plaça de l’Església i va finalitzar a la plaça de l’Ermita, va reunir les bandes de musica que, amb els seus acords i ritmes, van omplir els carrers de Castelló de música i color.

L’Entrada de Bandes no només va servir com a preludi a l’espectacular Entrada de Moros i Cristians que es va celebrar més tard, sinó que també va oferir un tast del què serien els vestuaris que les esquadres de les diverses comparses lluirien en la desfilada posterior. Les bandes, amb una representació dels vestits que acompanyarien les comparses, van captivar el públic amb la seua combinació de música i tradició.

L’acte va ser seguit amb gran expectació per veïns i visitants, que no van voler perdre’s cap detall d’aquesta desfilada prèvia a l’esdeveniment principal.

Per a aquells que no van poder assistir o que volen reviure els millors moments, hem preparat una galeria de fotos que captura l’essència d’aquesta jornada festiva. No deixeu de visitar-la per veure les imatges!

Galeria fotos

Entrada de Bandes MiC 2024 121

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací