- PUBLICITAT -

Una volta més comprovarem el pes que tenen els mitjans de comunicació a l’hora de difondre notícies

CN | Jordi Payà

Vaig pel carrer i més d’un em pregunta pels canvis de temps, però l’important dels canvis de temps que tindrem de cara a la recta fina de la setmana, que si una DANA, que si una ona d’aire fred en altura…

Pont de Castelló

Ja vos puc avançar que per ací tindrem quatre ruixats i poc més (almenys de moment) perquè les previsions donen pluges de més entitat, de més trellat, per a la setmana que ve, per a l’inici de setembre.

Oratge variable i insegur per a hui, amb alternança de núvols i clars i núvols més compactes de vesprada que acabaran donant ruixats i tronades a les zones de muntanya.

Començarem el cap de setmana amb núvols baixos i plugims dèbils a la costa, però escamparà la nuvolositat i de vesprada lluirà el sol afavorint un lleuger ascens tèrmic.

Diumenge començarà el setembre i la tardor climatològica amb sol, però no tardarem a tindre notícia dels núvols, de les tronades i de la pluja que avançaran des del nord i l’interior cap al sud i la costa, i tot indica que la pluja podria tindre continuïtat dilluns, dimarts i també dimecres.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací