- PUBLICITAT -

L’organització va ser impecable, i volem felicitar el Club d’Escacs Alfil de Castelló

CN | Aida

Castelló, 23 d’agost de 2024 – Ahir a la vesprada, el Parc de l’Estació va ser l’escenari d’una emocionant jornada d’escacs, dins del marc de les Festes de Castelló 2024. Encara que inicialment s’esperava la participació de Lucía Follana Albelda, aquesta no va poder assistir perquè va ser convocada per la Federació Espanyola d’Escacs com a delegada de l’equip espanyol en un torneig europeu. En el seu lloc, va vindre la jove jugadora valenciana Nieves Sanleón Pravisano.

A l’esquerre Nieves Sanleón i de negre al fons Ales de la Torre

Nascuda el 2004, Nieves Sanleón, de només 20 anys, és una figura emergent en el món dels escacs, representant Espanya en competicions internacionals. Amb un rànquing FIDE clàssic de 2045 i destacades puntuacions en modalitats ràpides i blitz, Nieves va captivar els assistents amb la seua versatilitat i habilitat estratègica. Coneguda per utilitzar obertures com la Defensa Índia de Rei i la Defensa Francesa, va demostrar la seua gran capacitat per adaptar-se als seus oponents durant les partides simultànies.

Nieves Sanleón

A més de la destacada actuació de Nieves Sanleón, el jove jugador local Álex de la Torre, del Club Alfil Castellonense, també va brillar durant la jornada d’escacs. Álex, que està en plena progressió, va demostrar la seua habilitat i estratègia en les partides simultànies, oferint una actuació que va impressionar tant als participants com als espectadors. La seua trajectòria ascendent i el seu compromís amb el joc fan d’ell una de les promeses més sòlides del panorama escacístic local.

Álex de la Torre

Tot i la calor sufocant de la vesprada, la participació va ser massiva, amb persones de totes les edats gaudint de l’esdeveniment. L’organització va ser impecable, i el Club d’Escacs Alfil de Castelló va rebre elogis pel seu treball, fent d’aquesta jornada un èxit rotund.

CN va estar present per capturar aquests moments, i ací baix podeu veure una selecció de les millors imatges d’una vesprada inoblidable per als amants dels escacs a Castelló.

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos

Simultànies d’Escacs a les Festes de Castelló 2024_36

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací