- PUBLICITAT -

CN | Naiara

La cafeteria i geladeria Naiara acaba d’incorporar a la seua carta els famosos gelats Sandy, uns gelats perquè puguen delectar a tots els amants dels gelats amb les seues cremoses i irresistibles propostes.

El gelat soft, també conegut com a gelat crema, és l’estrella d’aquesta marca. Inspirat en el clàssic postre nord-americà sundae (pronunciat com “Sandy”), aquest gelat es caracteritza per la seua textura suau i la seua presentació en una copa que combina sabors i textures. A la base, es troba una deliciosa salsa dolça, que pot ser d’almíbar, xocolate o fruita. Després, el gelat crema s’hi afegeix, seguit d’una altra capa de salsa i, finalment, es decora amb fruits secs picats com cacauets o ametla crocant.

A Naiara, també podreu gaudir de variacions que inclouen trossets de fruita, xocolata o galetes dolces, oferint una experiència completa per als paladars més exigents.

Amb aquesta nova incorporació, Naiara es converteix en una parada obligatòria per als amants dels gelats a Castelló, amb un ambient familiar i acollidor per a gaudir del millor gelat del poble. No deixeu passar l’oportunitat de tastar els gelats Sandy i refrescar-vos en aquest estiu!

Visiteu Naiara Cafeteria i Geladeria i descobriu la màgia del sundae, a Castelló!

A més a més, recorda que tenim

  1. Carta de pizzes! Tria entre la deliciosa Carbonara Tartufata, la clàssica Margarita, la saborosa pizza de ‘Tollineta‘, la picant TexMex, la suculenta Bacon Portobello, la irresistible York, la saludable Vegana i la cremosa 4 Formatges. La pizza vegetal, preferida pels nostres clients, t’encantara! Gaudeix de cada mos!

Entrepans molt bons: Prova el nostre entrepà redó, una explosió de sabors amb llom, ceba caramel·litzada, tomaca i pernil ibèric. És el nostre entrepà més sol·licitat i segurament quan el proves serà un dels teus favorits!

Especialitats Naiara: Delecta’t amb el nostre espectacular Polp, acompanyat de pernil ibèricformatge curat i l’ensaladilla de carxofa al punt, de Tere. Una combinació única que et farà tornar a Naiara una vegada i una altra!

Si prefereixes altres opcions tenim hamburgueses de carn d’angus, absolutament espectaculars.

Cafés: El nostre café i ‘cremaet‘ estan fets amb estima, i els gelats Sandy és el toc dolç perfecte per acabar un gran ‘soparet‘.

A més, tot això amb una relació qualitat-preu que et sorprendrà! No esperes més, vine i gaudeix d’una experiència culinària diferent del Bar Cafeteria ‘Naiara’. T’esperem amb els braços oberts!


- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací