- PUBLICITAT -

Cal aprofitar el sol del matí perquè aquesta vesprada tornen les tronades, encara que si mireu el mapa d’aquesta vesprada, ens lliurem!

CN | Jordi Payà

Potser no farà molta gràcia als que estiguen de vacances, però a mi m’encanta que la segona part d’agost l’oratge es mostre inestable i insegur anunciant-nos l’arribada de la tardor, i tots els canvis que porta associats.

L’atmosfera està mostrant-se més inestable des de dimecres amb ruixats i tronades que es formen per l’interior i viatgen cap a la costa on arriben sense activitat. Va passar ahir i tornarà a repetir-se hui.

Agrairem que les temperatures baixen un parell de graus i la calor es faça més suportable.

Demà dissabte els termòmetres pujaran el parell de graus que baixaran hui i farà més calor de nou, però les tronades seran menys generals quedant restringides a les muntanyes del nord.

Diumenge caldrà seguir l’evolució de l’oratge perquè els núvols aniran cobrint el cel progressivament des de primera hora del matí i pense que les pluges també aniran generalitzar-se cap a migdia deixant les temperatures prou més baixes.

Dilluns començarem el dia i la setmana amb el cel carregat de núvols a la costa i plugims dèbils, però a poc a poc s’imposarà el sol per tot arreu i les temperatures voldran pujar.

Passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací