- PUBLICITAT -

L’EPV de Castelló comença el curs 2024/25 amb inscripcions obertes per a totes les edats

CN | Aida

Amb la mirada posada en la nova temporada, l’Escola de Pilota Valenciana de Castelló es prepara per a iniciar el curs 2024/25 el pròxim dilluns, 2 de setembre. Aquesta escola, que és un referent en la promoció i ensenyament de la pilota valenciana, obri les portes a xiquetes i xiquets a partir de 4 anys, oferint-los una experiència per descobrir i viure l’emoció d’un dels esports més arrelats a la cultura valenciana.

Les inscripcions ja estan disponibles i l’escola anima les famílies a inscriure els seus fills i filles per aprendre a jugar a pilota valenciana en totes les seues modalitats. Aquest esport, que combina tradició, habilitat i treball en equip, és una excel·lent forma de promoure valors com la disciplina, la companyonia i l’esforç, alhora que es manté viva una part fonamental del patrimoni cultural del nostre País.

A més de la formació esportiva, l’Escola de Pilota Valenciana també ofereix la possibilitat de participar en competicions locals i comarcals, on els alumnes poden posar en pràctica tot el que han aprés, compartint moments de joc i esport amb altres joves apassionats per la pilota.

Els interessats poden obtenir més informació sobre els preus, horaris i activitats disponibles consultant el cartell informatiu o posant-se en contacte directament amb l’escola a través dels telèfons 605 10 90 80 i 665 90 59 67. També es convida a totes les persones aficionades a la pilota valenciana a unir-se com a socis de l’escola, per tal de donar suport a aquest esport tradicional i ajudar a la seua continuïtat.

Aquest curs, més que mai, l’Escola de Pilota Valenciana es compromet a oferir una experiència educativa i esportiva completa, que combine l’aprenentatge tècnic amb el gaudi del joc. Amb un equip d’entrenadors qualificats i apassionats, cada alumne tindrà l’oportunitat de desenvolupar les seues habilitats, conéixer nous amics i formar part d’un col·lectiu dedicat a preservar i promoure la pilota valenciana.

Vine, participa i descobreix l’apassionant món de la pilota valenciana, un esport que és molt més que un joc, és part de la nostra identitat.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací