- PUBLICITAT -

CN | Aida

L’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló (AFMiC) ha informat que encara hi ha cadires disponibles per a la tan esperada desfilada de 2024. Aquest diumenge, 25 d’agost al matí, a partir de les 9.30 h, es repartiran les cadires reservades prèviament els passats dies 12, 13 i 14 d’agost a la seu de la INMAVI.

Els assistents que disposen de les reserves hauran d’acudir a la zona triada del recorregut, amb el document (paper) segellat per l’AFMIC per elegir les seues cadires, cal recordar que les zones són: l’Ermita, el carrer Mestre Giner (finca Rosario), El Mirall, l’Ajuntament, la plaça de l’Om i l’Església.

Una vegada s’hagen lliurat totes les cadires reservades, es posaran a disposició del públic aquelles cadires que queden disponibles. El repartiment es farà seguint un estricte ordre de reserva, i aquells que no hagen fet una reserva prèvia hauran d’esperar fins que es complete l’entrega de l’últim número reservat.

L’associació agraeix la comprensió i la paciència de tots aquells que participen en el repartiment i convida tothom a compartir l’esperit festiu d’aquest esdeveniment tan emblemàtic per a la ciutadania.

Aquest sistema de distribució assegura que tots els assistents puguen gaudir còmodament d’una de les activitats més destacades de les Festes de Castelló, en què la tradició i la germanor es barregen en un espectacle únic.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací