- PUBLICITAT -

L’Associació Cultural Tabalà llança el projecte “’Albaes i Versaes’ per a preservar les tradicions musicals

CN | Aida

L’Associació Cultural Tabalà, amb la col·laboració de joves del poble, ha posat en marxa un nou projecte anomenat ‘Albaes i Versaes’, que té com a objectiu principal conservar i promocionar la figura del versaor, un element fonamental en les albaes i versades tradicionals del territori valencià.

El projecte, que compta amb el suport del Cos Europeu de Solidaritat, es presentarà oficialment al setembre i inclourà un total de 10 sessions que es duran a terme entre octubre de 2024 i juny de 2025. Aquestes sessions estaran dedicades a la formació i pràctica dels participants en l’art del vers improvisat, assegurant la continuïtat d’una tradició cultural que ha sigut clau en la identitat del nostre País.

L’Associació Cultural Tabalà ja ha posat en marxa les xarxes socials del projecte, a través de les quals es pot seguir l’evolució i les activitats relacionades:

Instagram [@albaesiversaes_]
Facebook

A més, les persones interessades a participar poden inscriure’s mitjançant aquest formulari en línia: [Formulari d’inscripció]. L’entitat contactarà amb els inscrits a finals d’agost per a confirmar la seua participació i proporcionar tots els detalls necessaris.

Aquest projecte no només busca preservar una tradició, sinó que també pretén involucrar les noves generacions en la riquesa cultural de les albaes i versaes, fent-les partícips d’una herència viva.

Per a més informació sobre Tabalà i altres projectes, podeu seguir les seues xarxes socials:

– [Instagram]
– [Facebook]
– [YouTube]

#CuerpoEuropeoDeSolidaridad #Tabalà #Albaesiversaes #IVAJ

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací