- PUBLICITAT -

Les tronades cobren protagonisme, tronades vespertines que tant divendres com diumenge poden arribar a punts de la costa

CN | Jordi Payà

Ahir de vesprada començaren a veure’s ennuvolades a les zones de muntanya… de moment sense incidència però a partir de hui i dia rere dia, o millor dit vesprada rere vesprada, les tronades guanyaran pes en les previsions meteorològiques.

La casa roja

Perquè hui a un matí solejat i calorós seguirà una vesprada de llamps i trons a les zones interiors de la meitat nord del País Valencià amb temperatures un o dos graus més baixetes que les d’ahir que faran que la calor siga una miqueta més suportable.

Demà dijous apareixeran els avisos per pluja, ruixats i tronades a les muntanyes de les comarques del nord i del nord de València on localment plourà amb intensitat forta i en forma de tempesta i amb el perill que les tronades porten pedra.

Fins que es formen les tronades calfarà el sol de valent deixant més altes de nou les temperatures.

La inestabilitat ens acompanyarà també la recta final de la setmana amb tronades vespertines que tant divendres com diumenge podran ser més generals i intenses i arribar a punts de la costa.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací