- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquest pròxim divendres, 23 d’agost, Castelló inicia les seues festes de Moros i Cristians amb un programa complet d’activitats que tindran lloc a la plaça de l’Ermita i al parc de l’Estació.

La jornada començarà a les 21.30 h. amb el Primer TRO de l’Associació Festera de Moros i Cristians, a la porta de l’ajuntament.

A les 22.00 hores amb el tradicional Sopar Popular de l’Inici de Festes, que reunirà centenars de veïns a la plaça de l’Ermita per compartir un ‘soparet’ festiu. Les inscripcions per al sopar es poden realitzar fins al dijous 22 d’agost mitjançant el formulari en línia.

A mitjanit, el poble es mobilitzarà per a l’Entradeta Falsa, un acte que, a diferència d’altres desfilades, estarà obert a la participació de tot el veïnat, no només de les comparses de Moros i Cristians. Organitzat per l’Associació de Festes de Moros i Cristians (AFMiC), el recorregut partirà de la plaça de l’Ermita fins a arribar al parc de l’Estació.

Just en acabar la desfilada, els assistents podran gaudir d’una espectacular Mascletà Nocturna d’inici de festes, a càrrec de la reconeguda pirotècnia Caballer FX, que il·luminarà el cel de Castelló. Aquest espectacle pirotècnic està patrocinat pel poble de Castelló i promet ser un dels moments més destacats de la nit.

Per tancar la vetllada, a les 00.30 hores, la comparsa El Castellet ha organitzat una discomòbil a la porta de la comparsa, oferint música i diversió fins ben entrada la matinada.

De franc Foto d'estoc gratuïta de actuació, amb boira, ampliar fons Foto d'estoc

Les Festes de Castelló 2024 arranquen amb força i des de CN continuarem informant d’aquesta setmana plena de tradició, cultura i, sobretot, un ambient immillorable de germanor i festa.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací