- PUBLICITAT -

CN | Aida

DIUMENGE 11 D’AGOST

7.30 a 12.30 h. 63é CONCURS LOCAL DE PESCA al pantà de Bellús, sector B. Parada per a esmorzar. Després del concurs hi haurà dinar al Bar Guillermo i, posteriorment, es farà el lliurament de premis.

DIVENDRES 16 D’AGOST

20.30 h. Presentació del LLIBRE DE FESTES, de la PORTADA i entrega del premi a la guanyador. L’acte finalitzarà amb una picadeta. A l’edifici de la Inmavi (magatzem de Gil).

DISSABTE 17 D’AGOST

18.00 h. FESTRINQUET. Jornada de pilota valenciana (amb un toc festiu) entre Moros i Cristians. Començarem amb la partida infantil i, seguidament, les partides sèniors. Al trinquet municipal.

19.30 h.CURSA CICLISTA. TROFEU DE FESTES 2024 Escoles de ciclisme. Contrarellotge Individual. Eixida: des del carrer de Cervantes fins a la plaça de l’Església. Organitza: Club Ciclista. Col·labora: Motoclub i Ajuntament de Castelló. Suspesa 

00.00 h. LA VESPRA amb DJ XÚQUER per amenitzar la vetlada. A la porta dels Quatre Gats. Patrocina i organitza: Els Quatre Gats.

DIJOUS 22 D’AGOST

19.00 h. SIMULTÀNIES D’ESCACS a càrrec de Lucía Fullana Albelda, subcampiona d’Espanya sub-18 contra vint participants, i d’Àlex de la torre Martínez contra participants Sub-10. Al parc de l’Estació. Organitza: Club d’Escacs Alfil Castellonense. Col·labora: Ajuntament de Castelló. 

21.45 h. A la Musical començarà la cercavila tradicional de la Banda Lira Castellonera, que acabarà a la plaça de l’Ajuntament.

22.30 h. CONCERT DE FESTES de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera, a la plaça de l’Ajuntament. Organitza: Societat Musical Lira Castellonera. Patrocina: Ajuntament de Castelló.

DIVENDRES 23  D’AGOST

D’11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h. Torna la Gaming Experience d’Omega World Games. Vine a jugar al Fifa, Fortnite, Rocket League, Mario Kart i Smash Bross, i viu diferents experiències de realitat virtual; disfruta també els nostres CockPits de simulació de Fórmula 1, o canta i balla amb Just Dance i Lets Sing. A l’edifici de la Inmavi (magatzem de Gil). Inscripcions gratuïtes, fins al dijous 22 d’agost a omegawg.com  

20.00 h. PARTIT DE FUTBOL de Festes de la UD Castellonense contra la UE Tavernes. Al Camp de Futbol Municipal. 

21.30 h. PRIMER TRO de l’Associació Festera de Moros i Cristians, a la porta de l’ajuntament.

22.00 h. SOPAR POPULAR DE L’INICI DE FESTES, a la plaça de l’Ermita.

Les inscripcions es podran fer fins al dimecres 21 d’agost al formulari en línia que posarà a disposició l’Ajuntament. Organitza: AFMiC. Patrocina: Ajuntament de Castelló.

00.00 h. ENTRADETA FALSA, des de la plaça de l’Ermita fins al parc de l’Estació. Des de l’AFMiC i del M. I. Ajuntament vos convidem a totes i a tots a participar en la desfilada. Este acte no és exclusiu per a les comparses de Moros i Cristians, sinó per a tot el poble. Organitza: AFMiC.

A continuació, MASCLETÀ NOCTURNA d’inici de festes a càrrec de la pirotècnia Caballer FX. Al parc de l’Estació. Patrocina: Ajuntament de Castelló.

00.30 h. DISCOMÒBIL, a la porta de la comparsa El Castellet. Organitza: Comparsa El Castellet. Col·labora: M. I. Ajuntament.

DISSABTE 24 D’AGOST

D’11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h. Torna la Gaming Experience d’Omega World Games. Vine a jugar al Fifa, Fortnite, Rocket League, Mario Kart i Smash Bross, i viu diferents experiències de realitat virtual; disfruta també els nostres CockPits de simulació de Fórmula 1,  o canta i balla amb Just Dance i Lets Sing. A l’edifici de la Inmavi (magatzem de Gil).

Inscripcions gratuïtes, fins al dijous 22 d’agost a www.omegawg.com

10.30 a 14.30 h. PARC AQUÀTIC. Castell unflable, multi splash i piscines menudes per als infants. A la plaça de la Constitució.

20.00 h. Arreplega i CERCAVILA de les FESTERES i els FESTERS. Inici a la plaça de l’Ajuntament.

21.30 h. CERCAVILA de les FESTERES i els FESTERS per a arreplegar els Festers Majors del 2023 i del 2024. Inici a la plaça de l’Ajuntament.

22.30 h. Presentació de les FESTES i presentació de la FESTERA i del FESTER MAJOR junt amb totes les Festeres i els  Festers, al parc de l’Estació. El PREGÓ anirà a càrrec d’Iris Espert Carrascosa i Ana Gascó Francés, entrenadores del Club de Patinatge Artístic de Castelló.

A continuació, PICADETA per a tot el poble a la plaça de l’Ajuntament i actuació de l’ORQUESTA MÓNACO.

DIUMENGE 25  D’AGOST

11.00 h. CERCAVILA de les Festeres i els Festers.

11.30 h. CINEMA INFANTIL, al Teatre Ideal.

11.30 h. CERCAVILA de les comparses Mores i Cristianes. Eixiran des de la gran via de Blasco Ibáñez i acabaran a la plaça de l’Ajuntament.

13.30 h. HOMENATGE a la MÚSICA FESTERA, a la plaça de l’Ajuntament. Presentació: Núria Garrido Gómez Direcció: Beatriz Fernández Aucejo.

18.30 h. ENTRADA DE BANDES, des de la plaça de l’Església fins a la plaça de l’Ermita.

19.00 h. CERCAVILA de les Festeres i els Festers per anar a l’Entrada de Moros i Cristians.

19.30 h. ENTRADA DE MOROS I CRISTIANS, per l’itinerari tradicional: des de la plaça de l’Ermita fins a l’encreuament del carrer de la Lira Castellonera amb el carrer d’Argentina.

Ordre de desfilada:
Bàndol Cristià: Roders, Castellet, Contrabandistes i Conqueridors (Capitania).
Bàndol Moro: Califes-Tuaregs Almoràvits, Almohades i Alfàrabes (Sultania).

Des de l’AFMiC es trasllada a les persones interessades que vullguen reservar una cadira per a la desfilada, que únicament seran vàlides les reserves gestionades en els llistats oficials de l’AFMiC.

Cada persona podrà reservar un màxim de 5 cadires. La informació per a les reserves la tindreu prèviament a les xarxes socials de l’AFMIC.

La recollida dels tiquets de les cadires serà el diumenge 25 d’agost de 10.00 a 13.00 h i de 18.00 a 20.30 h als sis llocs que s’indiquen a continuació:

  • Carrer de Cervantes a l’altura de la cantonada del carrer Santa Bàrbara.
  • Carrer del Pedró, a l’altura de la Finca Rosario.
  • Carrer del Pedró, a l’altura de l’antic Mirall.
  • Carrer de Ramón y Cajal, a l’altura del passatge Cifre.
  • Plaça de l’Om.
  • Plaça de l’Església.

DILLUNS 26 D’AGOST

9.30 h. ALMORZAR DE FESTES DE LES PERSONES GRANS, a la Llar dels Nostres Majors. Podeu passar a apuntar-se a les oficines de l’associació. Donatiu 5 €.

11.30 h. CERCAVILA de les Festeres i els Festers.

10.30 a 14.30 h. PARC AQUÀTIC, format per un esvarador gegant de 35 metres, més un tobogan i unes piscines menudes per als infants. Al carrer dels Roders i a la plaça del País Valencià.

20.00 h. ENTRADETA INFANTIL, a la plaça de l’Om.

20.30 h. AMBAIXADA Mora i Cristiana, a la plaça de l’Ajuntament.

22.00 h. Cercavila INFANTIL DE DISFRESSES amb el Grup A Riure i la seua cercavila participativa d’estiu, quadricicle i moltes sorpreses més. El recorregut començarà a la plaça de l’Ermita i acabarà a la plaça de l’Om.

Al finalitzar la cercavila, i fins al lliurament dels premis, tindrem una DISCO-FLUOR amb animació per a totes les persones assistents.

00.00 h. Tot el món DISFRESSAT a la plaça de l’Església, on la Colla de Dimonis els Socarrats de Campanar iniciarà un CORREFOC que ens portarà fins al parc de l’Estació. Tot aquell que hi participe quedarà inscrit automàticament en el CONCURS DE DISFRESSES.

Horaris de pas i localització del jurat:
DISFRESSES INFANTILS: A partir de les 22.00 h. A la plaça de l’Om.
DISFRESSES MAJORS: A partir de les 00.00 h. A la porta de l’Ajuntament.

Horari d’entrega de premis:
Disfresses infantils, a càrrec de Sultania i Capitania: a les 23.45 h a la porta de l’Ajuntament.
Disfresses majors, a càrrec de les Festeres i els Festers, en el descans de les dos orquestres.
Premis patrocinats per: Construcciones Eliseo Pla.

A continuació, BALL DE DISFRESSES al parc de l’Estació. CARA A CARA entre les orquestres LA FIESTA i LA PATO.

D’1.00 a 4.00 h. Hi haurà un fotoreclam (photocall) perquè vos pugueu fer fotografies. El millor record d’esta nit màgica!

DIMARTS 27 D’AGOST

11.00 h. CINEMA INFANTIL, al Teatre Ideal.

13.00 h. CERCAVILA de les Festeres i els Festers.

14.00 h. GRAN MASCLETÀ al parc de l’Estació, a càrrec de la pirotècnia Caballer FX.

23.00 h. Espectacle musical OPERACIÓ HOMENATGE, on es combina la música, la dansa, el teatre i el circ. Aquest meravellós espectacle relata una història de superació, treball, igualtat, amor i lleialtat, aconseguint, després d’un llarg recorregut, mostrar al gran públic les que, amb seguretat, han estat les millors cançons de la seua vida. Al parc de l’Estació.

1.00 h. NIT D’ALBADES. Començarà a la plaça de l’Ajuntament i acabarà a altes hores de la matinada. Comptarem amb la presència de Colla la Socarrà de Xàtiva, els cantadors Pep Gimeno Botifarra, Pili Cuenca i Carlos Bahilo com a versador. En acabar, hi haurà coca de llanda i mistela.

DIMECRES 28 D’AGOST

8.00 h. DESPERTADA a càrrec de les comparses de Moros i Cristians.

10.30 a 14.30 h. PARC AQUÀTIC. Camp de futbol unflable, tobogan aquàtic amb piscina, piscines menudes per als infants i esvarador doble. A la plaça de l’Ermita.

20.00 h. Tardeo amb MÚSICA DELS 80-90 a càrrec de DJ XÚQUER amb el millor Pop-Rock de l’època. A la plaça de l’Om.

22.00 h. SOPAR POPULAR de la FESTA REMEMBER. A la plaça de l’Ajuntament. Organitza: Junta Local Fallera. Les inscripcions es podran fer fins al dilluns 26 d’agost al formulari en línia que posarà a disposició l’Ajuntament.

00.00 h. FESTA REMEMBER amb DISFRESSA DE L’ÈPOCA, amb la presència d’ARTURO ROGER, ex dj d’ACTV o BARRACA, MÓNICA X  i del mític JOSÉ CONCA, ex dj de CHOCOLATE. A la plaça de l’Om. Hi haurà premis per a la millor disfressa de l’època; individuals i per grups.

DIJOUS 29 D’AGOST

8.00 h. DESPERTADA, a càrrec de les comparses de Moros i Cristians.

11.30 h. CINEMA INFANTIL, al Teatre Ideal.

18.30 h. TALLER D’ELABORACIÓ DE FANALETS, FIRA DE JOCS D’AIGUA i BERENAR amb orxata i fartons, al parc de l’Estació. Les xiquetes i els xiquets podran elaborar i personalitzar el seu meló d’alger per a la cercavila de la nit. Organitza: Festeres i Festers de Santa Bàrbara i Ajuntament. Patrocina: Ajuntament de Castelló.
*Acudix amb roba de bany i calçat d’aigua.

19.30 h. CERCAVILA de les Festeres i els Festers.

21.00 h. AMBAIXADA Mora i Cristiana, a la plaça de l’Ajuntament.

21.30 h. SOPAR POPULAR i INFANTIL, a la plaça de l’Om.
Les inscripcions es podran fer fins al divendres 18 d’agost al formulari en línia que posarà a disposició l’Ajuntament. Organitza: Festeres i Festers de Santa Bàrbara i Ajuntament. Patrocina: Ajuntament de Castelló.

22.30 h. SOPAR DE GERMANOR per a les comparses de Moros i Cristians, a la plaça de l’Ermita.

22.30 h. CERCAVILA DE FANALETS acompanyada al so del tabal i la dolçaina. Eixida i arribada a la plaça de l’Om.

A continuació, actuació de la BANDA DEL DRAC amb el seu espectacle MONSTRES, que fa un recorregut musical pel planeta Terra per donar a conéixer a les xiquetes i els xiquets altres realitats musicals i culturals. Monstruós! A la plaça de l’Om.

DIVENDRES 30 D’AGOST

11.30 h. CINEMA INFANTIL, al Teatre Ideal.

18.30 h. FESTA DE L’ESPUMA per a totes les edats. Al parc de l’Estació.

20.30 h. Arreplega d’ingredients per a la XXXVII FESTA DE LA PAELLA, a la porta del Mercat.

22.00 h. XXXVII FESTA DE LA PAELLA, al parc de l’Estació. Organitza: Junta Local Fallera. Patrocina: Ajuntament de Castelló.

La Junta Local Fallera i el M. I. Ajuntament fan una crida a la responsabilitat i civisme de tots els castellonencs, a fi que els ingredients repartits per l’organització siguen emprats exclusivament per a fer les paelles als llocs indicats al parc. Recordem que caldrà tornar les taules i cadires abans de la 1.00 h al mateix lloc d’arreplega. Cal pagar 2 € per cada persona inscrita a les paelles. Les inscripcions es podran fer fins al dimecres 28 d’agost a les 14.30h.

00.30 h. CASTELL DE FI DE FESTES, a càrrec de la pirotècnia Caballer FX a la ronda de Soler i Estruch.

A continuació ORQUESTRA TOKYO, al parc de l’Estació.

Nits de divendres 23 i dilluns 26 d’agost

PUNTS VIOLETA, LGTBI I LLIURE D’ADICCIONS Són espais en què se sensibilitza, s’atén, s’informa i s’ajuda possibles víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista, LGTBI i de conductes addictives relacionades amb les drogues. La seua finalitat és, per tant, conscienciar, previndre i disfrutar la festa des del respecte cap a les persones, lliures d’assetjament i humiliació masclista o homòfoba.

Actes religiosos

Dissabte 24 d’agost

19.30 h. SANTA MISSA en honor als Sants de la Pedra Abdó i Senent, a l’església parroquial.

Diumenge 25 d’agost

12.00 h. SANTA MISSA en honor als Sants de la Pedra Abdó i Senent, a l’església parroquial.

Dimarts 27 d’agost

12.00 h. SANTA MISSA en honor al Santíssim Crist dels Prodigis, a l’església parroquial.
20.30 h. PROCESSÓ SOLEMNE del Crist dels Prodigis.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací