- PUBLICITAT -

La Lira Castellonera inaugura les Festes de Castelló 2024 amb el seu tradicional concert

A les 21.45 h, a la Musical començarà la cercavila tradicional de la Banda Lira Castellonera, que acabarà a la plaça de l’Ajuntament

CN | Aida

Hui dijous 22 d’agost a les 22.30 h, la plaça de l’Ajuntament de Castelló acollirà el tradicional concert de Festes de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera. Sota la direcció de Sergio Navarro Bonaviña, aquest esdeveniment marca l’inici de la programació oficial de les Festes de Castelló 2024.

Sergio Navarro Bonaviña

El concert esdevé un punt de trobada per a veïns i veïnes, així com per a les autoritats locals, festers i festeres, Capitans i Sultans, que es reuniran per gaudir de la música i donar la benvinguda a les celebracions. La Lira Castellonera, coneguda per la seua qualitat musical i el seu arrelament al poble, oferirà un repertori especialment seleccionat per a aquesta ocasió, convertint la vetlada en un dels moments més esperats de les festes.

Aquest primer esdeveniment no només destaca per la seua importància cultural, sinó també per l’emoció i la germania que es respira, donant el tret d’eixida a uns pròxims dies plens d’actes que enforteixen el sentiment de comunitat i tradició a Castelló.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací