- PUBLICITAT -

CN | Aida

L’UD Castellonense Femení comença a rodar per a la nova temporada amb la mirada posada a mantenir-se un any més en la màxima categoria autonòmica, un repte que afronten amb il·lusió tant les jugadores com el cos tècnic i la Junta Directiva. Aquest equip, l’únic de la Ribera en aquesta categoria, es prepara per a una temporada que promet ser exigent i emocionant.

Foto: paseygol.es

Com a part de la pretemporada, l’UD Castellonense Femení disputarà dos partits amistosos d’alt nivell al Poliesportiu Municipal de Càrcer José Sirera, una instal·lació que ha sigut clau per a l’equip. El primer partit serà el dimecres 21 d’agost a les 20.00 h contra l’UD Aldaia A Femení, i el segon, el dimarts 3 de setembre a les 20.00 h, contra l’Inter de Xàtiva Femení.

Aquestes trobades seran una excel·lent oportunitat per a la població de Càrcer i la Vall de Càrcer per a veure en acció equips de la màxima categoria autonòmica i, alhora, despertar l’interés de les joves de la zona pel futbol femení, amb l’esperança de crear un equip propi en el futur.

Des de la Junta Directiva de l’UD Castellonense, es vol expressar un profund agraïment a l’Ajuntament de Càrcer per permetre l’ús del camp José Sirera durant la temporada passada i la pròxima, especialment per als entrenaments setmanals del nostre equip femení, que ha fet un ús intensiu de les instal·lacions. Aquesta col·laboració ha sigut fonamental per a l’organització i el desenvolupament dels nostres equips.

Gràcies, poble de Càrcer pel vostre acolliment“, conclou la Junta de l’UD Castellonense, en reconeixement a la generositat i suport de la localitat en aquesta nova etapa esportiva.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací