- PUBLICITAT -

CN | Aida | Fotos Joanjo Puertos

Prompte farà un any que Castelló va vibrar amb l’Homenatge a la Música Festera MiC 2023, un esdeveniment que es va celebrar el 20 d’agost de 2023 i que va reunir músics, moros, cristians, festers i veïns en una jornada plena d’emoció i tradició.

Aquest esdeveniment, que forma part essencial de les festes de Moros i Cristians, va omplir la plaça de l’Ajuntament de Castelló amb les melodies emblemàtiques que acompanyen els desfiles i celebracions festives. La música, interpretada per les bandes que hores després acompanyaran en la desfilada a les comparses mores i cristianes, dirigides pel castelloner Salvador Francés, van ser les grans protagonistes, evocant la història i l’esperit de la festa.

En aquesta galeria de fotos, et convidem a reviure els moments més destacats d’aquella nit màgica. Les imatges capturen l’alegria dels participants, l’elegància de les bandes musicals i la complicitat entre músics i festers, que junts van crear una atmosfera inoblidable.

No et perdes aquesta oportunitat de tornar a viure l’Homenatge a la Música Festera MiC 2023. Fes clic a la galeria i deixa’t portar per les imatges que van marcar una nit plena de música, germanor i festa.

20082023-Homenatge a la Música Festera 2023_25

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací