- PUBLICITAT -

CN | Aida

Xàtiva es prepara per a una de les seues celebracions més emblemàtiques: la Fira d’Agost, una festa que ompli la ciutat de vida, cultura i tradició. Del 15 al 20 d’agost, veïns i visitants tindran l’oportunitat de gaudir d’una programació variada i completa que combina espectacles, música, activitats per a tots els públics i molt més.

Una Fira amb Història

La Fira d’Agost és una de les fires més antigues del País Valencià, amb arrels que es remunten al segle XIII. Aquesta celebració, declarada d’Interés Turístic Nacional, és un esdeveniment que combina la tradició amb la modernitat, oferint una setmana plena d’activitats culturals, festives i comercials.

Què Pots Esperar de la Fira d’Agost 2024?

Aquest any, la Fira torna amb un programa ple d’esdeveniments destacats que inclouen des de la tradicional Cavalcada de la Fira fins a concerts, espectacles de danses valencianes, competicions esportives, i moltes altres activitats dissenyades per a satisfer els gustos de tots.

Descobreix el Programa Complet

Per a tots aquells que vulguen planificar la seua visita i no perdre’s cap detall, l’Ajuntament de Xàtiva ha preparat un programa detallat en format PDF. Pots descarregar el programa complet de la Fira d’Agost 2024 de Xàtiva en el següent enllaç:

[Visualitza el Programa Fira d’Agost 2024 – PDF]

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací