- PUBLICITAT -

El Trofeu de Pilota Valenciana de Castelló reuneix els millors jugadors i jugadores de Raspall

CN | AidaCastelló es prepara per a viure una setmana apassionant dedicada a la pilota valenciana, amb la celebració del Trofeu de Raspall masculí i femení Pro1, que tindrà lloc al Trinquet de Castelló del 18 al 23 d’agost. Aquest esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Esports, de la mà de Joel Richart García, reunirà els i les millors jugadores d’aquest esport tradicional valencià, oferint als aficionats un espectacle esportiu d’alt nivell.

Foto d’arxiu – Trinquet de Castelló – Foto completa: Joanjo Puertos

Les semifinals començaran el diumenge, 18 d’agost, a les 18.00 hores, amb una partida molt esperada entre l’equip format per Ana i Myriam, que s’enfrontarà a Irene, Anabel i Mireia. A continuació, el trinquet serà testimoni d’un enfrontament entre Vercher, Murcianet i Bossio, que competiran contra Salelles, Lorja i Marc en una partida que promet ser molt disputada.

Foto arxiu trinquet de Castelló: Joanjo Puertos

El dilluns, 19 d’agost, a la mateixa hora, es jugaran les altres semifinals. Clara, Amparo i Joana buscaran el seu lloc a la final contra Erika, Júlia i Natalia. Després d’aquesta emocionant partida, serà el torn dels equips masculins, on els castelloners Marrahí i Seve es veuran les cares amb Montaner i Tonet IV, dos equips que han destacat per la seua alta competitivitat durant tota la temporada.

Foto arxiu trinquet de Castelló: Joanjo Puertos

El punt àlgid del trofeu arribarà el divendres, 23 d’agost, quan es disputaran les finals a partir de les 18.00 hores. Aquestes partides decidiran els campions i campiones d’un dels esdeveniments més importants del calendari de la pilota valenciana a Castelló.

Foto arxiu trinquet de Castelló: Joanjo Puertos

El Trinquet de Castelló es convertirà així en el centre de l’atenció esportiva de la ciutat, oferint una oportunitat única per gaudir del millor raspall. Els amants de la pilota valenciana no es voldran perdre aquest esdeveniment, que sens dubte es convertirà en un dels moments culminants de les festes locals, gràcies a la dedicació de la Regidoria d’Esports i el seu equip.

Font: Regidoria d’Esports
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací