- PUBLICITAT -

CN | Aida

Castelló va tornar a vibrar amb l’emoció de la seua segona Ambaixada de Moros i Cristians, celebrada el passat 24 d’agost de 2023. Aquest esdeveniment, que ja s’està convertint en una tradició molt esperada i que en uns dius podrem reviure, va reunir a més d’un centenar de veïns i visitants que es van congregar per gaudir d’un espectacle ple de color, música i història.

L’ambaixada, un dels moments àlgids de les Festes Majors, va ser una demostració de la riquesa cultural i la devoció dels participants, que van lluir els seus vestits elaborats amb detall i orgull. El públic va ser testimoni d’una representació que va evocar les antigues batalles entre moros i cristians, amb un ambient festiu que va impregnar cada racó de la plaça de l’Ajuntament.

A continuació, us presentem una galeria de fotos que recull els moments més destacats d’aquesta II Ambaixada de Moros i Cristians de Castelló. Les imatges capturen l’essència d’una celebració que continua creixent en rellevància i passió any rere any.

Galeria de Fotos: II Ambaixada de Moros i Cristians 2023 a Castelló

24082023-Ambaixades MiC 2023 II_165

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací