- PUBLICITAT -

CN | Aida

Les Festes de Castelló 2024 estan a punt de començar, i la Regidoria de Cultura Festiva, encapçalada per Xavier Tortosa Penadés, ha anunciat un dels moments més esperats de l’any. El pròxim divendres, 16 d’agost, a les 20.30 h, tindrà lloc a la INMAVI la presentació oficial del llibre de festes.

Aquest acte marcarà l’inici formal de les celebracions, amb la revelació de la portada del llibre, un moment que genera sempre molta expectació entre els veïns i veïnes de Castelló. A més, s’entregarà el premi al disseny guanyador, reconeixent així el talent creatiu que dona vida a les festes d’enguany.

Presentació portada llibre de festes 2023 – Fotos Joanjo Puertos

La presentació conclourà amb un refrigeri per a tots els assistents, oferint un espai de trobada i celebració per als que ja estan amb ganes de viure intensament aquestes festes tan especials.

“Castelló Poble Fester!”, proclama Xavier Tortosa Penadés, destacant l’orgull i la unió que aquestes festes representen per a la comunitat. Amb aquesta presentació, les festes donen el tret d’eixida a unes festes plenes d’activitats i emocions compartides. No falteu a aquest esdeveniment que marcarà l’inici d’uns dies inoblidables per a tot el poble.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací