- PUBLICITAT -

Inscripcions obertes fins demà 13 d’agost

CN | Aida

L’Ajuntament de Castelló ha anunciat la necessitat d’incorporar personal per a la realització de serveis múltiples durant la setmana de Festes. Aquestes tasques inclouen el muntatge i desmuntatge d’escenaris, així com la disposició de cadires i altres elements logístics essencials per als diferents actes festius que es duran a terme.

Les persones interessades en aquesta oferta laboral han d’inscriure’s a través del portal Labora, utilitzant el codi d’oferta 6519280. El període laboral s’estendrà des del 19 fins al 31 d’agost, amb un horari flexible que s’adaptarà a les necessitats del servei. Així mateix, es valorarà que els candidats disposen de carnet de conduir, atés que aquesta competència pot ser necessària per a algunes de les tasques assignades.

El termini per a inscriure’s finalitza demà, 13 d’agost, a les 13.00 hores. L’Ajuntament recomana als interessats que formalitzen la seua inscripció al més prompte possible per assegurar-se una plaça en aquesta oportunitat laboral. Aquesta és una excel·lent ocasió per a formar part de l’equip que farà possible que les Festes Majors de Castelló es desenvolupen amb èxit.

Font: Hortes Gómez Llacer, alcaldessa.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací