- PUBLICITAT -

Demanem disculpes, aquesta informació es erròniaL’AFMIC de Castelló, amb gran encert, ha decidit avançar una hora l’obertura de l’edifici Inmavi per a evitar que la gent haja de suportar la calor intensa fins a les sis de la vesprada l’hora d’obertura serà la anunciada, 18.00 h.

Gran expectativa per la Desfilada de Moros i Cristians de Castelló: Cua per a les reserves de cadires tres hores abans d’obrir la Inmavi

CN | Aida

La desfilada de Moros i Cristians de Castelló, un dels esdeveniments més esperats de les Festes Majors, ha tornat a generar una gran expectació aquest any. Quan falten tres hores per a l’obertura de les portes de l’edifici INMAVI, situat al carrer Salvador Gil, 15, una gran quantitat de persones ja esperaven a les portes per assegurar-se la reserva de les cadires a les zones habilitades.

Foto presa sobre les 17.00 h de la vesprada del dia 12 d’agost – foto Jorge Perucho

Cal recordar que les reserves es podran realitzar els dies 12, 13 i 14 d’agost, en horari de 18 a 20 hores. Cada persona podrà reservar fins a cinc cadires, triant la zona del recorregut que desitge, amb opcions que inclouen l’Ermita, el carrer Mestre Giner (finca Rosario), El Mirall, l’Ajuntament, la plaça de l’Om i l’Església. Les reserves es faran per rigorós ordre d’arribada, fet que ha provocat que molts veïns s’hagen avançat per garantir-se una bona ubicació.

Foto presa sobre les 15.00 h de la vesprada del dia 12 d’agost – foto Jorge Perucho

És molt important conservar el document segellat per l’AFMIC, que es lliurarà en el moment de la reserva. Aquest document serà indispensable per obtenir el número de la cadira el dia de la desfilada, a partir de les 9.30 hores.

La gran demanda de cadires reflecteix l’entusiasme i la tradició arrelada d’aquest esdeveniment, que cada any congrega centenars de persones als carrers de Castelló per gaudir d’un espectacle únic.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací