- PUBLICITAT -

Calor per a començar la setmana… amb canvis per a mitjan setmana

CN | Jordi Payà

La setmana comença amb calor i amb canvis a la vista.

Des de fa uns dies els models de previsió donen una inestabilització de l’oratge entre dimarts i dijous de vesprada.

Plaça de l’Ermita

Tindrem un final d’estiu com els d’abans?

Anem a poc a poc. De moment, segons les previsions setmanals d’Aemet la setmana es presenta amb poca pluja i amb temperatures altes.

Es mantenen els avisos per calor a bona part del centre i a l’interior del nord-est peninsular. Avisos que afecten el centre i l’interior de València on a partir de migdia la calor apretarà de valent.

Un dia amb calor des de primera fins a última hora del dia amb màximes entre els 35 i els 40 graus a les comarques centrals i en punts de l’interior.

Demà tindrem un matí assolellat, calorós i bascós… potser no serà fins ben entrada la vesprada quan comencen a manifestar-se els canvis que comentava a l’inici de la informació, quan comencen a créixer ennuvolades a les muntanyes del nord que acabaran avançant cap a la costa, i comencen a baixar les temperatures que demà ja quedaran un parell de graus més baixos.

Segur que aquells que estiguen de vacances no els farà gràcia la previsió per dimecres i dijous… i que a Xàtiva estaran patint per si enguany han de traure la ‘rebequeta‘ i els paraigües per a la fira.

Tot indica que a Xàtiva plourà i refrescarà prou els dies previ a la fira, i els que estan de vacances potser hauran de buscar un pla B per dimecres i primera part de dijous.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací