- PUBLICITAT -

CN | Milar GANDIA

Milar Gandia ha iniciat la seua nova campanya ‘Preus Imparables’ oferint als seus clients una experiència de compra completa i inigualable. Aquest mes, la coneguda cadena de botigues especialitzada en electrodomèstics i tecnologia presenta una gamma excepcional de productes amb les últimes novetats al millor preu, assegurant que tothom trobe el que necessita al preu més competitiu.

Catàleg Milar Gandia

folleto-PRECIOS IMPARABLES_agosto 2024_web

A més a més, Milar Gandia ofereix:

Atenció al client de primera i servei personalitzat

La botiga de Gandia es compromet a brindar una atenció al client de primera categoria. L’equip de Milar està sempre disponible per assessorar i ajudar a triar el producte que millor s’adapte a les necessitats de cada client, oferint un servei personalitzat que fa que l’experiència de compra siga còmoda i satisfactòria.

Servei a domicili i recollida d’electrodomèstics vells

Per fer més fàcil la transició cap a la nova tecnologia, Milar Gandia ofereix un servei a domicili complet, que inclou el transport, la instal·lació i l’explicació del funcionament dels nous productes directament a casa. A més, es fa càrrec de la recollida dels electrodomèstics vells, assegurant-ne un maneig responsable i ecològic dels residus electrònics.

Finançament a la teua mesura

Amb l’objectiu de fer accessible la compra de tecnologia per a tots, Milar Gandia ofereix un pla de finançament personalitzat amb terminis de pagament sense interessos. D’aquesta manera, els clients poden gaudir de les noves adquisicions sense complicacions financeres.

Confia en Milar Gandia per a les teues necessitats tecnològiques

Durant la campanya ‘Preus Imparables’, Milar Gandia es consolida com l’opció ideal per trobar solucions tecnològiques i d’electrodomèstics adaptades a cada necessitat. No deixes passar l’oportunitat de visitar la botiga i aprofitar les seues ofertes exclusives. Confia en Milar Gandia per a fer la teua vida més fàcil i còmoda, amb productes de qualitat i un servei que supera les expectatives.

Carrer Ravalet, 27 – Castelló (València)

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací