- PUBLICITAT -

L’AFMIC celebra l’assemblea informativa sobre la reserva de cadires per a la desfilada de Moros i Cristians de Castelló

CN | Aida

Ahir, divendres 25 d’agost de 2023, es va celebrar l’assemblea informativa organitzada per l’AFMIC (Associació de Festes de Moros i Cristians) per a explicar als veïns i veïnes de Castelló el procediment de reserva de cadires per a la pròxima desfilada de Moros i Cristians, que tindrà lloc en el marc de les Festes Majors de Castelló el dia 25 d’agost.

L’assemblea, que va comptar amb la participació del president de l’AFMIC, Eduard Ferrando, el tresorer José Martínez i Pep Albero, va tenir com a objectiu, segons va explicar Eduard Ferrando, clarificar el procés de reserva de cadires, un tema que genera gran expectació entre els ciutadans. Eduard va destacar la importància de la transparència en la gestió de les reserves, remarcant que el principal objectiu és garantir que les cadires estiguen disponibles prioritàriament per a les persones residents a Castelló.

Pep Albero, Eduard Ferrando i José Martínez – Foto: Youtube

Durant l’acte, es va recordar que les reserves es podran fer els dies 12, 13 i 14 d’agost a l’edifici INMAVI, al carrer Salvador Gil, 15, en horari de 18 a 20 hores. Els assistents podran reservar fins a cinc cadires per persona, escollint la zona del recorregut que desitgen, sempre per rigorós ordre d’arribada, les zones són l’Ermita, carrer Mestre Giner (finca Rosario), El Mirall, Ajuntament, plaça de l’Om i l’Església. A més, enguany s’adequaran espais per a persones amb mobilitat reduïda, una novetat que ha estat ben rebuda pels veïns.

José Martínez va subratllar la importància de conservar el document segellat per l’AFMIC, que es lliurarà en el moment de la reserva, ja que serà indispensable per a obtenir el número de cadira el dia de la desfilada, a partir de les 9.30 hores.

Pep Albero, per la seua banda, va explicar el recorregut de la desfilada i va recordar que, enguany, el nombre de membres de les comparses ha augmentat, el que farà que l’esdeveniment tinga més volum i puga allargar-se fins a les 22.30 hores. Pep va demanar comprensió als assistents, ressaltant que, tot i l’augment de participants, es farà tot el possible perquè la desfilada siga àgil i fluida.

L’AFMIC va concloure l’assemblea amb el compromís de continuar treballant per a millorar el procés de reserva de cadires en futurs anys, amb l’objectiu de continuar oferint un servei de qualitat que afavorisca als ciutadans de Castelló.

Al vídeo d’ací baix podeu escoltar a Eduard, José i Pep amb totes aquestes explicacions amb més detall.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací