- PUBLICITAT -

Els Contrabandistes innoven amb la incorporació d’elements nous a l’estil “Kings League”, afegint més emoció al tradicional joc.

CN | Aida | Fotos: Ulisses Ortiz Badal

Després de l’èxit de la primera edició, el Festrinquet torna al trinquet de Castelló amb més força que mai. Enguany, la segona edició del Campionat de Pilota Valenciana dels Moros i Cristians de Castelló, organitzada per la Comparsa Contrabandistes, promet noves emocions i un espectacle que combina la tradició de la pilota valenciana amb elements innovadors que de segur captivaran el públic.

Les partides es disputaran en diverses jornades: la fase de grups tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 d’agost, i el dia 17 d’agost es disputaran les esperades semifinals i la gran final. Els Contrabandistes, coneguts pel seu esperit innovador, han decidit mantindre l’atractiu d’introduir elements inspirats en la “Kings League”, com les “cartes o armes secretes” que aporten un component estratègic inesperat a les partides. Aquest format, ja provat en l’edició anterior, va tenir una gran acollida entre els assistents, aportant una dosi d’imprevisibilitat i diversió que ha deixat empremta.

Aquest esdeveniment esportiu es consolida com una cita ineludible per als amants de la pilota valenciana i les festes de Moros i Cristians, enfortint el vincle entre aquestes dues tradicions tan arrelades a Castelló. Tant els participants com els espectadors esperen amb il·lusió les noves jornades de competició, on l’emoció i la rivalitat entre comparses estan assegurades.

Aquesta segona edició no només revalida l’èxit de la primera, sinó que promet establir el Festrinquet com un referent esportiu i cultural en el calendari festiu de Castelló. Els Contrabandistes han demostrat una vegada més que la tradició i la innovació poden anar de la mà per crear experiències innovadores.

Ací baix us deixem un grapat de fotos de l’anys passat d’Ulisses Ortiz Badal, a qui volem agrair des d’ací la seua deferència amb CN.

xiquets festrinquet-26

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací