- PUBLICITAT -

CN | Aida

El Club de Natació Samaruc de Castelló anuncia l’inici de la nova temporada d’hivern, que començarà a la segona quinzena de setembre. Amb l’objectiu de continuar promovent la pràctica esportiva i la passió per la natació, el club ha preparat un programa complet i diversificat per a totes les edats i nivells.

Informació clau de la temporada d’hivern

Al cartell de la temporada, es pot trobar tota la informació necessària per a inscriure’s i participar en les activitats del club. A continuació, es destaquen alguns punts importants:

– Data d’Inici: Segona quinzena de setembre.

– Edat Mínima: A partir de tres anys.

– Grups Disponibles: Des de grups infantils fins a grups d’adults.

– Descomptes Familiars: Per a facilitar la participació de diverses persones de la mateixa família, el club ofereix descomptes especials.

– Dies, Horaris, Persones de Contacte, Preus estan especificats al cartell informatiu.

– Per a qualsevol dubte o informació addicional, es pot contactar amb els responsables del club a través dels canals indicats al cartell.

Un programa adaptat a totes i tots

El Club de Natació Samaruc ofereix un programa adaptat a les necessitats i nivells de tots els participants, des dels més menuts que comencen a familiaritzar-se amb l’aigua fins als adults que volen mantenir-se en forma o millorar la seua tècnica.

Inscripcions Obertes

Les inscripcions estan obertes, i es recomana als interessats que es registren com més aviat millor per assegurar la seua plaça. El Club de Natació Samaruc està compromés amb la qualitat de l’ensenyament i el benestar dels seus membres, oferint un entorn segur i motivador per a la pràctica de la natació.

Per a més informació, consulteu el cartell de la temporada d’hivern o poseu-vos en contacte amb els responsables del club. Us esperem amb il·lusió per començar junts aquesta nova etapa plena de reptes i diversió.

Cartell informatiu del Club Natació Samaruc

 

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací