- PUBLICITAT -

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

El diumenge 20 d’agost de 2023, Castelló es va omplir de música, colors i tradició amb la desfilada de les comparses mores. L’esdeveniment, que marca un dels moments més esperats de les festes, va congregar centenars de veïns i visitants als carrers del municipi per gaudir d’un espectacle únic.

Amb una participació massiva, les comparses mores van desfilar amb vestits sumptuosos i armadures detallades, mostrant l’elegància i la grandiositat de la cultura mora. El públic, entusiasmat, va aplaudir cada comparsa al seu pas, mentre els músics amenitzaven la vetllada amb melodies tradicionals que evocaven temps passats.

Com a primícia, presentem una galeria de fotos exclusives de la desfilada. Aquestes imatges capten l’essència de la festa, la dedicació de les comparses i l’ambient vibrant que va envair Castelló durant la nit. Esperem que gaudiu revisitant aquests moments tan especials i que les fotos us transporten a l’alegria i la màgia d’aquella nit.

Feu clic [ací] per accedir a la galeria completa de fotos de la desfilada de Moros 2023. No us perdeu cap detall d’aquesta celebració inoblidable ací baix també.

Galeria fotos

Desfilada Moro - Entrada MiC 2023 0021

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací