- PUBLICITAT -

Jimena Cervera, Mireia Montilla i Carlota Climent Brillen al Campionat d’Europa de Patinatge Artístic a Fafe

CN | Aida

El Campionat d’Europa de Patinatge Artístic, celebrat a la localitat portuguesa de Fafe, ha portat grans alegries per a la delegació espanyola. Entre les estrelles emergents que han brillat en aquesta competició es troben tres joves promeses valencianes i que pertanyen al Club de Patinatge de Castelló: Jimena Cervera, Mireia Montilla Sánchez i Carlota Climent.

Fotos d’arxiu de Carlota Climent, Jimena Cervera, Gema Gilabert i Mireia Montilla – Celebració Campionat del Món Patinatge

Jimena Cervera Guerras ha aconseguit el títol de campiona d’Europa en la categoria juvenil, destacant per la seua increïble remuntada des de la segona plaça. Aquesta gesta no només la consolida com una de les patinadores més prometedores del panorama europeu, sinó que també és un motiu d’orgull per a tot l’equip espanyol.

Jimena Cervera

Mireia Montilla Sánchez també ha portat una gran alegria a la delegació espanyola en proclamar-se campiona d’Europa en la categoria júnior. La seua excel·lent actuació li ha permés obtenir aquest merescut títol, demostrant una vegada més la qualitat del patinatge artístic espanyol.

Mireia Montilla

Per altra banda, Carlota Climent Talens, en la categoria cadet, va obtenir una merescuda quarta posició, demostrant una vegada més el seu talent i la seua determinació en una competició d’alt nivell. Carlota va competir amb força i destresa, quedant molt a prop del podi i deixant clar que el seu futur en el patinatge artístic és brillant. Cal destacar que en el primer programa, Carlota va aconseguir situar-se en tercera posició, mostrant el seu gran potencial des del començament de la competició.

Carlota Climent

Els èxits de Jimena Cervera, Mireia Montilla i Carlota Climent són un exemple de la dedicació i el talent dels joves patinadores del Club de Patinatge de Castelló, que continuen demostrant el seu potencial en competicions internacionals.

Els triomfs de Jimena, Mireia i Carlota a Fafe no només són un reflex de la seua passió pel patinatge, sinó també del suport i l’esforç de les seues famílies, entrenadores i tota la comunitat esportiva que les envolta. Enhorabona a totes elles per aquests èxits i per portar el nom de Castelló al més alt del patinatge artístic europeu!

Foto d’arxiu entrenadores Ana i Iris i les tres campiones, les tres campiones Mireia, Carlota i Jimena, amb Gemma.
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací