- PUBLICITAT -

El projecte, impulsat per l’alcaldessa Horte Gómez, rep una subvenció crucial de la Diputació de València per a restaurar l’emblemàtic edifici i revitalitzar el patrimoni cultural de Castelló

CN | Aida

Castelló ha obtingut el vistiplau per a la rehabilitació de l’emblemàtic edifici Califòrnia, gràcies a una subvenció d’1 milió d’euros atorgada dins del Pla Obert d’Inversions de la Diputació de València. Aquest projecte significatiu pretén restaurar i revitalitzar el Califòrnia, un punt clau del patrimoni cultural i històric del nostre poble.

L’Ajuntament de Castelló ja ha iniciat els tràmits per a la licitació i propera adjudicació de les obres. L’alcaldessa Horte Gómez ha expressat la seua satisfacció, afirmant: «Recuperar el Califòrnia és recuperar el nostre patrimoni, la nostra història, la nostra cultura i, sobretot, el sentiment de tot el poble.»

El projecte de rehabilitació del Califòrnia no només implica una inversió en infraestructura, sinó també un ferm compromís amb la identitat col·lectiva de Castelló. La restauració d’aquest edifici permetrà conservar el patrimoni cultural i crear un espai destinat a diverses activitats culturals i socials, enriquint la vida dels ciutadans.

És important destacar que aquest projecte va ser una promesa electoral de l’alcaldessa Horte Gómez, qui es va comprometre a portar-lo endavant si era elegida. Després de la presentació del projecte i la participació activa de tota la ciutadania, la recuperació del Califòrnia avança amb fermesa, ara amb l’aprovació d’una ajuda d’un milió d’euros.

Amb aquesta subvenció, el procés de restauració està cada vegada més a prop de convertir-se en una realitat tangible, simbolitzant una nova etapa per a la conservació del patrimoni i el desenvolupament cultural de Castelló.

Recuperem el Califòrnia

Font de la informació i imatges: Horte Gómez Llacer

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací