- PUBLICITAT -

CN | Jordi Payà

El cap de setmana començarà amb poques variacions meteorològiques significatives. Hui dissabte, els núvols baixos seran freqüents a la costa, on la humitat i la basca es faran notar intensament. Per altra banda, el sol lluirà amb força al nord i per l’interior, on els cels es mantindran pràcticament clars.

Les temperatures es mantindran en la línia dels dies anteriors, sense canvis destacables. Els habitants de la zona hauran de preparar-se per a una jornada similar a la d’ahir, amb temperatures càlides però no extremes.

Demà diumenge, el panorama meteorològic canviarà lleugerament, amb un increment de núvols. No es descarta la possibilitat de precipitacions lleugeres al litoral del sud de València i al nord d’Alacant. Aquesta inestabilitat donarà pas a una nova onada de calor intensa a partir de dilluns, quan les temperatures tornaran a pujar considerablement.

Pronòstic detallat:

Dissabte: Núvols baixos a la costa amb humitat i basca pronunciades. Sol predominant al nord i per l’interior. Temperatures similars a les de hui.

Diumenge: Increment de núvols amb possibilitat d’algunes gotes al litoral del sud de València i al nord d’Alacant.

Dilluns: Tornada de la calor amb força, amb temperatures elevades que marcaran l’inici de la setmana.

Aquest cap de setmana, aprofiteu el sol i els cels clars, però prepareu-vos per a l’increment de calor que ens espera a partir de dilluns.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací