- PUBLICITAT -

CN | Aida

El castelloner Pascual Momparler, seleccionador de ciclisme en ruta, afronta els seus segons Jocs Olímpics amb la màxima il·lusió i la determinació de competir contra els “súper cracks” del grup mundial per lluitar pels llocs d’honor.

Foto de Pascual Momparler a París, fa uns minuts, molta sort, Pascual que la faena ben feta ja sabem que està!!!

Després del seu paper com a ajudant de Javier Mínguez en Rio 2016 i com a responsable tècnic en Tòquio 2020, Pascual arriba a París amb un trio de corredors que representen el present i el futur del ciclisme espanyol: Juan Ayuso, Oier Lazkano i Alex Aranburu. L’objectiu de Pascual és tindre una bona participació i quedar en els llocs més alts, però, sobretot, tenir l’orgull de complir el somni de competir en uns Jocs i representar el seu país.

Aquesta vesprada, Pascual Momparler formarà part en la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de París, encapçalant l’Equip de Ciclisme. Ahir a la nit, va estar present en la recepció olímpica a l’ambaixada d’Espanya a París, on van ser rebuts pel Rei d’Espanya, Felip VI.

Pascual amb el Rei Felip VI a París

Detalls de l’esdeveniment:

– Jocs Olimpics de País 2024
– Data: divendres, 26 de juliol de 2024
– Lloc: París, França

Les proves a contrarellotge es disputaran demà dissabte, mentre que les proves de fons tindran lloc els dies 3 i 4 d’agost.

Després dels Jocs Olímpics, Pascual tindrà la responsabilitat de dirigir l’equip espanyol en el Mundial de Zuric, on seleccionarà a Juan Ayuso, Carlos Rodríguez, Mikel Landa i Pello Bilbao per a competir.

Pascual Momparler, amb el seu lideratge i experiència, porta l’orgull de Castelló als escenaris internacionals, demostrant una vegada més el potencial i el talent del ciclisme espanyol.

Pascual Momparler i Alejandro Valverde

Pascual continua deixant empremta en el món del ciclisme, convertint-se en una figura clau per a l’esport espanyol en esdeveniments de la màxima importància.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací